Brexit Trader reviews - Brexit-nieuws, Opinie En Analyse

Het raamwerkmodel is een flexibele lijst van operatoren om kritieke leveringen te leveren als dat nodig is zonder dat de overheid zich verplicht tot het kopen of reserveren van capaciteit. Bedrijven in de EU moeten zich op deze mogelijkheid voorbereiden, als ze dat nog niet hebben gedaan. Voeg binoption toe aan je homescreen! U kunt profiteren van de demo-account om verschillende handelsstrategieën te testen, zodat u een betere handelaar kunt worden. Een 'no deal' Brexit zou een onmiddellijke en verwoestende impact hebben op de industrie, het concurrentievermogen ondermijnen en onomkeerbare en ernstige schade veroorzaken. De regering zegt dat bedrijven onvoorbereid blijven, en de timing van no-deal Brexit is ook problematisch. Uitreiken Brexit Trader betrouwbaar, als u wilt investeren in cryptocurrencies, moet een bitcoin-robot uw eerste keuze zijn. Download onze adviesgids Geen Brexit-bereidheid: R & D-partnerschap tussen VS en Ierland Verbindt wetenschappers en ingenieurs in samenwerkingsverbanden in de academische wereld en het bedrijfsleven om onderzoek in samenwerkingsverband uit te voeren in Ierland, Noord-Ierland en de VS.

 • In een "deal" -scenario komt het echter op ongeveer 1.
 • Om een ​​vlotte vrachtstroom te garanderen, heeft Frankrijk een nieuwe "slimme grens" gecreëerd die de kentekens van vrachtwagens zal scannen en automatisch zal koppelen aan verzenddocumenten die online zijn ingevuld door exporteurs.
 • Als we vertrekken zonder deal.
 • Pro-Brexit-economen beweren dat de meeste wereldhandel plaatsvindt onder WTO-voorwaarden, waardoor het VK nog steeds toegang heeft tot EU-markten.

Dit betekent dat de beloning/risico-afweging er waarschijnlijk voorstander van is om het pond lang te houden ten opzichte van de dollar, afgezien van overwegingen van de pond-specifieke factoren zelf. Buiten dat is China het centrale doelwit als een opkomende concurrent voor een grote machtsstatus die moet worden ingeperkt of omgekeerd. Nieuwsbrief, bovendien kunt u het systeem zelfs pauzeren en opnieuw opstarten wanneer u het maximale aantal verloren transacties voor die dag hebt bereikt. Een harde "no deal" -situatie lijkt vrij onwaarschijnlijk vanwege de impact die een verstoring van de invoer en uitvoer van goederen en vertragingen op het VK zou hebben. De EU zou weigeren haar regels af te zwakken.

50, en je moet er een kopen voordat je reist van 2500 postkantoren in het hele land. Het is niet alsof alleen het VK wordt getroffen door een no-deal scenario. Onder "no deal" zouden ongeveer 40 bestaande handelsovereenkomsten die geheel of gedeeltelijk tussen de EU en tientallen landen zijn gesloten niet langer van toepassing zijn op het VK. De markt brak door grafiekweerstand in de 1. De koppen gaan snel en daarom adviseren wij u nog voorzichtiger met betrekking tot uw uitvoeringsstrategie. No-deal Brexit is nu een zeer waarschijnlijke uitkomst. 1 miljard aan EU-subsidies. Welkom bij onze Brexit Trader Review en Scam Investigation.

Notes

NOAH werkt samen met VMD, DEFRA en andere afdelingen om de details met betrekking tot geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik te verduidelijken, maar het volgende advies is relevant: Kamer van Koophandel in Washington. En de enige reden dat er enige kans is, is omdat de Ierse premier zijn Britse collega een creatieve oplossing voor de Ierse kwestie presenteerde. Volgens sommige schattingen kan de beperking van de toegang tot de Europese financiële markten Groot-Brittannië net zo veel kosten als het volgende: Werkt u met uitvoeringsbureaus? De meeste EU-leden hebben sterke euroskeptische bewegingen die, hoewel ze tot nu toe hebben geworsteld om macht op nationaal niveau te winnen, de teneur van de nationale politiek sterk beïnvloeden. Er zijn waarschuwingen gegeven dat veel Britse productie - inclusief de auto-industrie - en de Britse landbouw ernstig zouden worden beschadigd door totale blootstelling aan wereldwijde concurrentie. Individuen moeten ook overwegen hoe een 'no deal'-scenario hen kan beïnvloeden, met betrekking tot verblijf, opleiding en werkgelegenheid - afhankelijk van hun omstandigheden.

Zwitserland heeft toegang tot de interne markt voor goederen (met uitzondering van de landbouw), maar geen diensten (met uitzondering van verzekeringen).

Deloitte Brexit branche-inzichten

Deze ondersteuning kan uw bedrijf helpen bij de implementatie van uw Brexit-plan. Bezoekers zien een robotarm make-up aanbrengen op een mannequin op de eerste China International Import Expo in Shanghai op 9 november. Nogmaals, het is vrij eenvoudig om te zien dat de software een kloon is en wordt gebruikt als een soort kant-en-klare oplossing voor aangesloten marketeers en mediabureaus, ondanks kleine grafische wijzigingen die zijn aangebracht. Thornberry heeft zich opnieuw aan de doctrine van Cook verbonden met een radicale herziening van de prioriteiten van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Politici in Schotland drongen aan op een tweede onafhankelijkheidsreferendum na de Brexit-stemming, maar de resultaten van de verkiezingen van 8 juni 2020 hebben hun inspanningen verzwakt. Van hun kant concentreerden de Australische regeringen zich op nauwe banden met het VK, waarbij ze weinig aandacht schonken aan de rest van Europa. Pro-exit campagnevoerders hebben geschat dat met een schone pauze van de EU, de U. Bedrijven moeten zich vertrouwd maken met de Brexit-informatie van de Haven van Rotterdam en het Portbase Brexit-proces. De uitkomst van een algemene verkiezing op 12 december is onzeker, evenals het lot van zijn deal.

De vijandigheid tegenover immigratie kan ook de uitvoer van diensten direct ondermijnen.

Dit bracht de markt terug boven de 0.

Mogelijke economische gevolgen van een zachte Brexit

Deze uitdagingen kunnen toekomstige discussies ondersteunen, maar ze zullen de wederzijdse voordelen die de afgelopen decennia zijn gesmeed niet ondermijnen. Het materiaal op deze website is slechts een samenvatting van het onderwerp en weerspiegelt niet noodzakelijk de mening van de Australische regering of DFAT. Evenzo kunnen de potentiële problemen bij de gegevensoverdracht tussen het VK en de EU - althans in eerste instantie - ertoe leiden dat Britse bedrijven overschakelen naar gegevensopslag in het VK. Geen deal - beter dan een slechte deal?

De eerste optie zou zijn voor de U. Dientengevolge zouden Australische individuen moeten overwegen hoe een 'no deal'-scenario hen persoonlijk zou kunnen beïnvloeden, en misschien willen beginnen met het nemen van stappen om risico's te verminderen, hoe onwaarschijnlijk ook. Toegang wordt gevraagd aan de National Health Service voor Amerikaanse farmaceutische producten. Productveiligheid of milieuvriendelijkheid, inclusief verpakking en etikettering die verwijzen naar EU-vergunningen. In grote lijnen, en buiten niche-industrieën zoals landbouw of medisch onderzoek, zullen de volgende bedrijfsgebieden waarschijnlijk moeten worden onderzocht en mogelijk herzien zodra het VK de EU verlaat. Johnson's versie. Er zijn bemoedigende tekenen:

Indien goedgekeurd, zouden het VK en de EU een overgangsperiode ingaan tot ten minste 31 december 2020. Dat is gewoon een onderdeel van de propaganda van de Brexit, hoe onwaar ook. Onderwerpen, u kunt onze onderstaande calculator gebruiken om de mijnbouwhardware hierboven te controleren. Maar deze botsing is onvermijdelijk. Alleen qua goederen, de U. De meeste van onze systemen worden al geruime tijd vermeld en dat komt omdat ze consistent presteren. De aantredende voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft een zeer ambitieuze klimaatagenda opgesteld.

Energiebedrijf iSupply moet €1,5 miljoen betalen na overbelasting van klanten

Omdat Schotland slechts 8 bevat. Als er een tweede referendum is - zij het vrij onwaarschijnlijk - krijg je 1. Importeurs zullen protesteren. Bedrijven moeten ontdekken hoe Brexit op hen van invloed zal zijn om bestaande processen te herzien en eventuele noodzakelijke veranderingen te plannen (inclusief noodplannen voor de overgangsperiode van de Brexit). Zelfs deze standaard zou echter niet helemaal eenvoudig zijn. Onder de Britse autofabrikanten - getroffen door andere veranderende mondiale omstandigheden - heeft Nissan plannen om een ​​nieuw model in Groot-Brittannië te bouwen geannuleerd. De tijdelijke tarieven voor het VK in een 'no deal'-scenario zijn te vinden in de gov. Brexit "heeft op dit moment minder economische prikkels opgeleverd voor mensen om met de U te werken. "

Er is geen gedetailleerde of serieuze discussie over hoe dit systeem eigenlijk werkt, maar er is sprake van een geautomatiseerde signalen-app die winnende transacties genereert op de automatische piloot. Het vooruitzicht dat het BBP van het VK met 0 daalt. Ze stemden voor de Brexit, maar niemand dacht echt na over hoe het eruit zou zien en niemand kan het eens worden over wat ze willen, "vertelde Nikku Chatha, een in New York opgegroeide New Yorker tegen CNBC. "De grootste eis in toekomstige handelsbesprekingen voor landen zoals India zal zijn dat het VK meer zakelijke visa voor hun burgers verleent. Australië en het VK zijn vastbesloten om over een vrijhandelsovereenkomst tussen Australië en het VK te onderhandelen zodra het VK daartoe in staat is. Uiteindelijk hangt de beslissing of Groot-Brittannië voor een zachte of een harde optie staat, af van de EU-lidstaten en hoeveel voordeel zij zien in Groot-Brittannië om directe banden met de interne markt te behouden. Dow 3028,235,89 + 100,51 (+ 0,36%), met een waarschuwing van de National Audit Office (NAO) dat het niet op tijd werken van het systeem 'catastrofaal' kan klinken, heeft HMRC aangekondigd dat de eerste fase van CDS op 14 augustus live is gegaan. Diensten vertegenwoordigen ongeveer 45 procent van de totale Britse export in waardetermen, een groot deel voor een middelgrote economie.

Hij sloot de toetreding tot de euro uit, maar anderen beweren dat Schotland voor de EU zou moeten toetreden. Wereldwijd wordt de uitvoer van diensten grotendeels verzorgd door een aanwezigheid op de doelmarkt, zoals een filiaal of dochteronderneming. Sinds het referendum zijn de huizenprijzen in Londen opmerkelijk gedaald.

Veiligheid

In een 'no deal' Brexit heeft het VK voorgesteld om de handel voor een groot aantal producten tijdelijk te liberaliseren, waarbij 88 procent van de wereldwijde invoer (in waarde) het VK belastingvrij binnenkomt voor een periode van maximaal 12 maanden. Hij zegt dat een groep niet nader genoemde landen er de voorkeur aan geeft geen deal te sluiten met basisrechten. Dit leidt tot een financieringskloof en fiscale onbalans. Prijzere geïmporteerde goederen zullen de consumentenbestedingen onder druk zetten en de economie in het algemeen beïnvloeden. Wat betekent Brexit eigenlijk?

Alle meningen, nieuws, onderzoek, analyses, prijzen, andere informatie of links naar sites van derden worden gegeven als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. U kunt speculeren over Brexit-nieuws of ontwikkelingen door financiële markten zoals aandelen, forex-paren en indices te verhandelen. Het witboek van de regering van 2020 stelt een "op vaardigheden gebaseerd immigratiesysteem" voor dat geschoolde migranten prioriteit geeft, de tijdsduur beperkt dat laaggeschoolde migranten in het VK kunnen werken en hanteert een strengere criminaliteitsdrempel. Maar omdat het behoud van het klimaat een klassiek publiek goed is, zijn klimaatcoalities inherent onstabiel - en grotere creëren de leden zelfs nog meer aansporing om de inspanningen van anderen te laten mislukken. Worden uw gegevens gehost in een EU-land (inclusief cloudopslag)? Omdat hierover nog wordt onderhandeld, is er bij het grote publiek niets bekend over de inhoud van de terugtrekkingsovereenkomst.

Paspoorten

De Britse dienstensector maakt naar schatting 80 procent uit van de economie van het land. Financiering mislukt, commerciële techbedrijven zijn ook niet bijzonder enthousiast over overheidswerk en de antipathie is toegenomen sinds de verkiezing van Donald Trump. Toen het Hooggerechtshof uitspraak deed op november Wederzijdse erkenning van kwalificaties en relevante licenties (inclusief audit-, bank- en verzekeringslicenties). Volgens de huidige voorstellen moeten EU-burgers een 'vaste status' (onbepaalde tijd om te blijven) aanvragen en ontvangen als ze voor een ononderbroken periode van vijf jaar in het VK wonen en uiterlijk op 31 december 2020 in het VK zijn gaan wonen. of de datum waarop het VK zonder afspraak de EU verlaat. Cup & handvat, om nog maar te zwijgen over het feit dat de tijd die is besteed aan een demo-account, het voorspellen van aandelen in de toekomst wellicht veel eenvoudiger is. Amerikaanse huisvesting begint (sep):

Verkiezingen VK aanstaande

Het CBI schat dat niet-tarifaire belemmeringen het concurrentievermogen waarschijnlijk nog meer zullen aantasten dan tarieven, vooral voor kleinere bedrijven. Factoren die de wisselkoersspreiding beïnvloeden, de verspreiding is hoe "geen commissie" makelaars hun geld verdienen. Veel parlementsleden hebben bedenkingen omdat ze liever in de EU blijven, of zich zorgen maken over de visie van Boris Johnson dat de toekomst van Groot-Brittannië nog verder weg van Europa ligt dan zijn voorganger had voorgesteld. Het bedrijf kan ook vertrouwen op EU-burgers voor personeel; recent onderzoek van Sage en YouGov meldde dat bijna de helft van alle Britse bedrijven bijvoorbeeld EU-burgers in dienst hebben.

Uit de kranten blijkt dat Britse bedrijven die naar en van het blok exporteren en importeren geconfronteerd worden met een massa nieuwe bureaucratie - potentieel verwoestend voor kleinere bedrijven. De post-Brexit-relatie van het VK met de EU kan verschillende vormen aannemen. Industriële milieunormen, inclusief emissies. Voor bepaalde industrieën zou het externe tarief van de EU echter hard toeslaan:

Boris Johnson parodieert de scène 'Love Actually' in een nieuwe advertentie

Zoals met zoveel eerdere 'cruciale' momenten die mislopen in de ingewikkelde saga van de poging van Groot-Brittannië om de Europese Unie te verlaten, introduceerde deze slechts een nieuw scala aan onbekenden. Als er iets is, illustreert Brexit wat er gebeurt wanneer staten zich terugtrekken van hun partners. Hoewel het VK in grote lijnen openstaat voor buitenlandse bedrijven die kantoren op zijn grondgebied vestigen, is het niet zo vrijgevig tegenover buitenlandse werknemers. Een groot deel van het probleem rond de Brexit in de U. Een complicerende factor voor zowel Groot-Brittannië als de EU is dat de bepaling die het land zou toelaten de unie te verlaten nog nooit eerder is gebruikt. Let echter op incidentele en/of verborgen kosten binnen al uw bestaande bedrijfsprocessen. In het geval van een "no-deal" Brexit, zal het aantal vergunningen dat beschikbaar is voor vrachtwagenchauffeurs "ernstig beperkt" zijn: Het is nog steeds de grootste partner van Australië op het gebied van wederzijdse dienstenhandel en zijn grootste investeringspartner.

UK tool om u te helpen erachter te komen: Niet-tarifaire belemmeringen: Dit artikel beantwoordt veelgestelde vragen over Brexit die het transitieproces in uw organisatie kunnen helpen. Meer beginner handelslessen, hoewel het exacte cijfer betwistbaar is, zou ik beweren dat er minder dan tien populaire stijlen bestaan. De overheid heeft de bereidheid van de handelaar geïdentificeerd als een kritiek gebied voor gerichte no-deal mitigerende maatregelen. Een 'no deal' Brexit kan aanzienlijke implicaties hebben voor het VK en de EU, bedrijven die exporteren en actief zijn in de EU en het VK en derde landen zoals Australië. Ze beweren dat Brexit Trader-leden de laptop-levensstijl leven en toegang hebben tot een bekroonde app die winnende cryptocurrency-signalen genereert met een 99. Bewaren u of een van uw leveranciers goederen tijdelijk in een magazijn in de EU, zelfs als ze elders worden vervaardigd (zoals China)? Britse handelsdeskundigen zoals Sam Lowe en David Henig laten zien dat omdat het VK bijna drie keer meer handelt met de EU dan de VS, geen enkele deal dit kan compenseren.

 • De EU Exit-website van de Britse regering bevat ook specifieke up-to-date begeleiding, inclusief over reizen, ingezetenschap en werkgelegenheid.
 • Een no-deal exit zou betekenen dat wettelijke regelingen die vele aspecten van het dagelijks leven bestrijken, abrupt zouden ophouden van toepassing te zijn.
 • De online service biedt advies en ondersteuning via informatiegidsen, maar ook tools, case studies en online tutorials.
 • Dit heeft geleid tot een overwaardering van het Britse pond, waardoor de wisselkoersen zijn gestegen.
 • Een andere mogelijkheid zou zijn om het pond te gebruiken, wat betekent dat de controle over het monetaire beleid wordt verspeeld.
 • Bedrijven in de U.
 • De regering moet een toekomstige overeenkomst met de EU sluiten die een wrijvingsloze handel en het vrije verkeer van goederen tussen het VK en de EU garandeert; behoudt de preferentiële handelsrelaties van het VK met derde landen zoals Japan, Canada, Zuid-Korea en Turkije; en handhaaft het vermogen van de sector om toegang te krijgen tot EU-talent en werknemers vrij te verplaatsen over locaties in het VK en de EU.

Zelfstandigen En Belasting

5 miljard, Frankrijk €5. Maar dit zijn geen vrijhandelsovereenkomsten (die het nu en tijdens de overgangsperiode niet als EU-lid kan ondertekenen). NOAH heeft vier gratis seminars verzorgd voor professionals in de diergezondheid e. Douanerechten zijn van toepassing op goederen die vanuit het Verenigd Koninkrijk de EU binnenkomen, zonder voorkeuren. Dit is vanzelfsprekend, gezien het feit dat veranderingen in de status-quo normaal gesproken korte-termijnkosten met zich meebrengen die pijnlijk en ongemakkelijk kunnen zijn en een heleboel negatieve koppen introduceren. Britse fabrikanten die Britse bedrijven bedienen zijn waarschijnlijk in trek vanwege de mogelijke problemen en problemen rond de invoer uit de EU. Er bestaat bezorgdheid over de vraag of dit een "harde grens" wordt met minder, gecontroleerde doorlaatposten en douanecontroles. GBP / USD flirten met sessie-dieptepunten, net Brexit Trader website onder het midden van 1.3300s. Toch lijkt de goedkeuring in het Lagerhuis erg onzeker.

Blader door onze afspeellijst voor de onderwerpen die het meest op u betrekking hebben. Brexit economische reactie, van zwendelrobots is bekend dat ze valse getuigenissen presenteren. Ondanks oproepen tot opt-out van de organisatie, heeft de U. Het nadeel van bitcoin binary options, dit zijn zoals Visa, MasterCard, Webmoney enzovoort. We hebben een meer inclusief en duurzaam model van groei en ontwikkeling nodig. Verder U. De trouwe mevrouw Een "no deal" Brexit-scenario zou bearish zijn voor het pond.

WhatsApp stopt vanaf volgend jaar met werken op oudere telefoons - hier kun je controleren of je hier last van hebt

De prioriteiten van SMMT zijn gericht op vijf gebieden: GBPUSD DAGELIJKS GBPUSD UUR UUR EURGBP DAGELIJKSE AUDUSD De shorts voor de Australische dollar proberen de 24 uur te ontsnappen nadat de zwakke charttechnieken van gisteren hen een vals gevoel van vertrouwen gaven (inclusief onszelf). 1 miljard fonds voor no-deal Brexit-voorbereidingen, waarin staat dat financiering zal worden gebruikt voor grens- en douaneactiviteiten, continuïteit van kritieke medische benodigdheden, ondersteuning voor Britse onderdanen in het buitenland, en een bewustmakingscampagne om ervoor te zorgen dat het publiek en bedrijven klaar zijn om de EU te verlaten.

Dit zijn die die van invloed zijn op algemene zakelijke functies en waarvoor planningsmaatregelen nodig zijn om de impact te verminderen: 1 procent stemde in het VK om de EU te verlaten - gewoonlijk 'Brexit' genoemd. Gegevensbescherming en geoblocking, in een "no-deal" Brexit, kunnen Gemeenschapsrechten, zoals EU-handelsmerken (voorheen gemeenschapsmerken) en geregistreerde en niet-geregistreerde gemeenschapsmodellen, niet langer van kracht zijn in het VK. U vindt alle richtsnoeren en richtlijnen met betrekking tot douane, accijnzen, btw en directe belastingen op de volgende link.

BPC verwelkomt landmark review van Brits voedselsysteem...

350M exp (beat) Amerikaanse Philly Fed-enquête (okt): Wat is Brexit Trader en hoe werkt het? Ga voor meer informatie naar: Dus welke strategie zou Europa kunnen volgen? Het is jammer dat het VK niet langer zal bijdragen aan deze verbeterde relatie. Bitmex (het beste voor lage kosten), 10 sep 2020 17:. Bij afwezigheid van een overeengekomen terugtrekkingsovereenkomst of verdere verlenging is een 'no deal'-Brexit (waarbij het VK de EU verlaat) het standaardresultaat op 31 januari 2020.

Het is waarschijnlijk dat een groot deel van de aanpassing voor bedrijven zal plaatsvinden in de overgangsperiode in 2020 en 2020. Beleggers zijn ook op hun hoede voor het aangekondigde reddingspakket van €500 miljard voor de gestresste overnachtingsmarkt en de potentiële domino-effecten op activawaarden. Als u liever aandelen direct koopt, kunt u dat doen met onze service voor het delen van aandelen.

BPC's inzending voor National Food Strategy Consult...

Bovendien verdienen Europese normen vaak meer geld, omdat fabrikanten en dienstverleners die zich hebben aangepast aan veeleisende EU-eisen, zich ook op andere markten aanhangen. Wat moet ik doen om me voor te bereiden op de Brexit? Als daghandelaren blijft het op de hoogte blijven van fundamenteel nieuws.

Industrieën die sterk afhankelijk zijn van de export, kunnen zelfs enig voordeel zien. 1% van het bbp, [41] [42] of 2. De groeiende reputatie van Bitcoin als een "digitaal goud" zou kunnen betekenen dat het wordt behandeld als een veilige haven in tijden van crisis, en de U. Volg @moneycrashers, in een onderzoek onder 100 van deze studenten handelt nu zelfs meer dan 80% dankzij deze strategieën (klik hier voor onderzoeksdetails) Deze strategieën kunnen de basis vormen voor uw handelsplan van $ 200 / dag. In de VS zullen de positieve economische resultaten van de belastingverlagingen en deregulering vanaf 2020 de andere kant op draaien en de Amerikaanse economie belemmeren. Het is waar dat de banden van Australië met Europa niet altijd sterk zijn geweest. Na de verkiezingen verwachtten velen dat de Brexit-positie van de regering zou verzachten, en ze hadden gelijk. Momenteel worden EER-sporters geconfronteerd met minimale bureaucratie om in het VK te spelen of op te treden. 5k exp, voorafgaand +49.

Belangrijke kwesties zijn toekomstige invloed op voorschriften die van invloed zijn op de Britse auto-industrie, het potentieel om niet-tarifaire belemmeringen te creëren door uiteenlopende regelgeving en de mogelijkheid voor het VK om voertuigen met typegoedkeuring voor de Europese markt te typeren. Als u bent geregistreerd voor de VAT Mini-One-Stop-Shop in het VK, REGISTREREN in een EU27-lidstaat. De uitspraak, het opnameverzoek wordt vervolgens verwerkt door de nalevingsafdeling van OFM en het kan tot 5 werkdagen duren om te verwerken. De moeizaam onderhandelde overgangsperiode duurt slechts een jaar. Biedt u diensten aan die beperkt zijn tot mensen met een relevante kwalificatie? Krijg toegang tot Brexit and Beyond online leren. Twee jaar praten over Brexit lijkt Brexiteers en Remainers echter niet dichter bij elkaar te hebben gebracht, hoewel de meeste wetgevers (en het Britse publiek) eerder een deal willen dan een no-deal exit.